Form & Fitness

Form & Fitness er et foreningsdrevet motionscenter med ca. 300 medlemmer fordelt på alle aldre. Foreningen har til huse i den lille hal (der ligger længst ovre mod skolen), og har åbent 365 dage om året fra kl. 04.00 - 00.00.

Motionscentret byder på moderne træningsudstyr af mærket Technogym, der både omfatter styrketræningsmaskiner, som anvendes til styrke- og muskelforøgelse og kredsløbsmaskiner, der anvendes til puls- og konditionstræning. Derudover er der et spinninglokale, hvor medlemmer har mulighed for at tilmelde sig et ubegrænset antal spinninglektioner som en del af den hel- eller halvårlige kontingentbetaling på henholdsvis 1.500 kr. og 900 kr.

Som medlem har man desuden mulighed for at få udarbejdet et gratis træningsprogram af én af centrets otte DGI-uddannede instruktører, hvoraf de tre hovedsageligt underviser i spinning. Nye medlemmer er altid velkommne til at kigge forbi hver tirsdag kl. 19.00 - 20.00, hvor der er mulighed for at melde sig ind og se, hvad centret kan tilbyde.