Gummikunst

Jane Petersen

Marklund 5

9900 Frederikshavn

Telefon nr. 50106397

Ved siden af sit daglige arbejde som familebehandler, får kreativiteten frit løb på hjemmeadressen i Frederikshavn.

Den skønne natur i og omkring Frederikshavn er en naturlig del af hverdagen, med skov og strand helt tæt på. Netop naturens nærvær er da også medvirkende til, at brugen af genbrugsmaterialer har været en rød tråd i Jane's design af både pynte og brugsgenstande. 

For tiden er det genbrug af gummislanger fra traktor og cykeldæk der er i fokus, når der fremstilles juletræer, hjerter og engle.

Hæklede tasker og tasker lavet af “dåsedimser” er også en fast del af Jane’s sortiment, sammen med hår elastikker, nøgleringe og meget andet.

Maleri

Jette  Brygger.
Sct.Kjeldsvej 14
Ålum
8920 Randers

Jeg har malet de sidste 12-14 år, oplært af billedkunstner Anna Steenberg.

 Kunst er en del af min travle hverdag. Jeg maler bl.a. landskabsmalerier med abstrakt streg. Jeg kan også lide at prøve kræfter med den menneskelige figur samt andre udfordringer vores lærer udsætter os for.

Inspiration til mine værker kommer fra skov, strand, eller bare en smuk solnedgang. Farverne er også en stor del af inspirationen.

Maleri

Lene Bak Hansen.
Rejstrupvej 14
Sønderbæk
8920 Randers

Jeg har malet i min fritid i en længere årrække og i 14-15 år, har jeg gået på billedskole hver 14. dag hos Anna Steenberg, Randers.

 Jeg nyder de mange udfordringer vi bliver stillet overfor.

Min inspiration finder jeg i mine omgivelser, bl.a. naturen, et stykke frugt, dyr, skyformationer.

Som udgangspunkt er mine billeder naturalistiske, men i de senere år, forsøger jeg at bevæger mig i retning af det lidt mere abstrakt udtryk.

Jeg lægger stor vægt på farve sammensætningerne.