Anette Jensen, Thorsø

Efter at have deltaget i et par små kurser i koldglas fremstilling, fik jeg eget værksted og har arbejdet med glas i 5 år.


Ud over at arbejde med glasfremstilling er jeg også køkkenbordsmaler, nogle har måske set mine malerier og glasting på Anlægget i Ulstrup hvor jeg har haft udstilling og været på julemarked med mine ting.


Jeg arbejder gerne efter bestillinger. Så står du og mangler en helt personlig gave, eks. et kagefad til et bryllup med navne og datoer, vil det være mig en fornøjelse at give dig et tilbud og et dejligt minde for modtageren

 

Eller som den lille fod i glas, hvor jeg skriver barnets navn og data. En fin dåbs gave. 

Birthe Andersen, Vitten

Jeg bor i dejlige omgivelser, lige op til Frijsenborg skovene. Foruden interessen for at maler, er jeg meget glad for havearbejde. Cykelture rundt i Favrskov, er også blandt mine favoritter.

Min interesse for at male, begyndte så småt i 2005, men tog rigtig fart i 2007, da jeg ikke længere var på arbejdsmarkedet.

Jeg arbejder mest med akrylmaling, men har også snust lidt til akvarel og kul. Mine billeder er abstrakte. Jeg har ikke nogen bestemt stilart. Farverne, bevægelserne og penselstrøgene bestemmer motivet. Håbet er, at det gør beskueren i godt humør, ved at se på billederne.

For at forbedre mig, og lære nyt har jeg ofte været på malerkursus. I mange år har jeg gået hos Lieselotte Skov Pedersen i Lyngå. Fra 2014, og til nu går jeg hos Basri Ahmeti i Randers. Desuden har jeg de sidste fire år deltaget i sommer kursus hos Helene Kofoed Inspirationen kommer af samværet med andre, der har samme interesse, naturen, og det der sker i og omkring mig.

Det at male for mig er, at kunne fordybe mig, lege, åbne op og modtage og give, at eksperimentere med farverne, og give fantasien frit løb. Selve processen kan være vanskelig og byder på frustrationer, men når resultatet er der, er det meget berigende. At male er en af livets glæder, at udforske og skabe er så livsbekræftende.