Hanna Marie Hartlev
Vittenvej 44, 8382 Hinnerup
tlf. 30286656

Jeg har arbejdet kontinuerligt med akrylmaling på lærred siden 2000.   

Mit kunstneriske virke spænder fra en slags abstrakt ekspressionisme til naivistisk glad kunst.

Jeg henter meget af min inspiration, når jeg går mine lange ture i Frijsenborgskoven, i klitplantagen ved Lild Strand og ikke mindst langs Vesterhavet. Træernes placering i forhold til hinanden, klitternes bløde og kraftfulde rundinger, bølgernes brusen og ikke mindst linjerne i stenene, fundet ved stranden, inspirerer mig til en del af mine frembringelser.

Ofte bygger jeg mine mere abstrakte billeder op, ved at arbejde med bløde organiske former og linjer. Når der så tegner sig et billede af et landskab,  arbejder jeg nogle horisontale og vertikale linjer ind over. Derefter lader jeg ofte en genkendelig figur i form af en fugl og sjældnere et menneske indgå i billedet.

 Jeg lader mig også inspirere af mine akvarelbilleder malet i naturen, og overfører disse motiver til lærredet.

Desuden har familie og venner vist interesse for mine mere naivistiske frembringelser af ”glad kunst”, portrætter, samt mine ”fugle”-billeder, så de er også blevet en del af mit arbejde.  

For 3 år siden etablerede min mand og jeg et sommeratelier og galleri – Atelier Vittværk - i vores lade Vittenvej 44 i Vitten. 

Her er man velkommen til at komme forbi til et kig og en kop kaffe. I kan inden træffe aftale på mobil: 3028 6656.

Udstillingssteder:

Reumatologisk afd., Århus Universitet

Hadsten Skole, Hadsten

Kulturhuset Sløjfen, Hadsten

Favrskov Erhvervscenter, Hinnerup

Hinneruplund, Hinnerup

Tinghuset, Hammel

Kunstforeningen ArtLINCO, Thige

Inside, Hammel Kunstforening

Gallerigangen, Møllegården, Hadsten

Voldum-Hallen, Voldum

Kjeld Pedersen
Jupitervej 11, 8370 Hadsten

Tlf. 29862480

Stenkunst

Da jeg efter et langt liv med at bygge broer skulle til at forberede mit otium ville jeg gerne i gang med at hugge sten og var en weekend kursus ved Magnus Krog Andersen gemmen Hadsten haveforening.

Magnus var selv lært, når han kunne, så kunne jeg vel også finde ud af det.

 

De eneste år har jeg været med i en gruppe i Egå hvor vi mødes en gang om ugen til hyggeligt samvær og stenhuggeri og til stor inspiration af hinanden. Jeg bruger granitrester fra stenhuggeri, sten fra grusgrave og marksten. De seneste år også gravsten fra venner og bekende

 

Min inspiration finder jeg alle steder hvor der er noget med en form der kan laves i en sten, fra naturen fugle til andre dyr.

 

Har i flere år være med i Favrskov kunst og Stones by the River en kunstudstilling, der i 2015, 2016 og 2017 foregik i Hadsten. Her havde lokale udstillere sat en lang række stenskulpturer op langs Lilleå.

Bag udstillingen stod foreningen HadSTEN KUNST, der i samarbejde med Hadsten Handel og Kulturhus Sløjfen fik stablet arrangementet på benene.

Den oprindelige tanke med udstillingen var at skabe opmærksomhed på Hadsten som helhed og ikke mindst kunsten i området. Derudover var det meningen at tiltrække turister fra nær og fjern og på den måde vise nye sider af Hadsten frem. Udstillingerne var en stor succes i den periode de foregik, hvor opbakning fra både besøgende og lokale foreninger var stor.